Schwalbe United bekijkt het voetbalnieuws van een andere kant. Wij brengen interessante analyses, eigenaardige berichten tot diehard-voetbalfans sinds 2010. Come as a guest, stay as a regular. Meer weten?
Mar.27.2012
Gay-Andy54321(2)

Video: MLS-speler noemt baljongen “f*cking f*ggot”

Homohaat en de voetballerij, het is verbonden met elkaar als George Michael en te kort afgeknipte jeans. Dit weekend in de Amerikaanse MLS een voorbeeld van ouderwets gaybashen. Driewerf bah.

Zijn naam is Colin Clark, speler van Houston Dynamo, hij is eenmalig international voor de States (zal dat waarschijnlijk ook blijven) en hij heeft heel veel pech dat er net een microfoon bij de volgens hem homoseksuele baljongen in de buurt staat.

Dat wordt hopelijk een beste boete voor je fijne vriend. Mag je daarna tweeten wat je wil (1) (2), maar hier komt de ware aard van het beestje even flink naar boven. Mogen wij nogmaals een lans breken voor onze homeboy Tim Sparv?

Daghoi. Even de spelregels wat betreft commenten; hoewel wij soms naughty termen in onze posts gebruiken, willen wij, tenzij natuurlijk voor komedisch effect, het netjes houden. Graag niet met lelijke, hurtful termen strooien. Grappen zijn zeer welkom in de comments.

En nu jij weer!